Angerenstein is pilotwijk voor het Warmtebeelden project van de gemeente Arnhem. In dit kader onderstaand bericht:

Arnhem bruist en borrelt van de goede ideeën en initiatieven. Ook als het gaat over duurzaam energieverbruik. Liander helpt daar graag bij en nodigt je uit om je aan te sluiten bij de Energiekrijgers. Dat is een groep van Arnhemse trendsetters die de strijd aangaat met grenzeloos energieverbruik. Je hiervoor hardmaken begint met beter inzicht. En hoe en wanneer je daarop bespaart. Liander geeft je daarbij twee effectieve wapens: de slimme meter en een app.

Twee effectieve wapens
Via een app voor je smartphone of tablet ontvang je een jaar lang actuele informatie over je verbruik van elektriciteit en gas via de slimme meter. Hiermee leer je de invloed van verschillende typen apparatuur op je totaalverbruik kennen. Met dit inzicht zie je direct welke mogelijkheden voor energiebesparing je in je eigen huishouden hebt.
Als netbeheerder onderzoeken we graag of directe informatievoorziening over het energieverbruik via een app kan helpen om energie te besparen. Dit is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar draagt ook bij aan een duurzame samenleving door verantwoord energieverbruik en het verlagen van CO2-uitstoot.
Lees er meer over en meld je vandaag nog aan op: www. liander.nl/energiekrijgers.