Koningsdag

De afgelopen jaren werd Koningsdag in Park Angerenstein al steeds groter en bekender in Arnhem in omstreken maar ieder jaar lijkt het grootser dan ooit te worden! Een nieuwe organisatie heeft werkelijk alles uit de kast gehaald om er een dagvullend feestprogramma van te maken voor jong en oud! Wat is er allemaal te doen…

Ongedwongen, vrijblijvend en ouderwets gezellig, dat is Koningsdag in Park Angerenstein. Op 27 april is Park Angerenstein (tussen Velperweg en Rosendaalseweg) de gezelligste plek van Arnhem. Ieder jaar met een volledig dagprogramma van 09:00 – 18:00 uur, met natuurlijk een kleedjesmarkt en kindervermaak, maar ook met een heuse taartbakwedstrijd, verrassende food and drinks, een feesttent en verschillende vormen van spel en spelen. Kortom een dag vol plezier voor jong & oud.

Iedereen is welkom en graag zien we ook jullie genieten op hét Koningsdagfeest van Arnhem. Kom op Koningsdag naar Park Angerenstein en beleef een Koningsdag als vanouds.

Houd de (Koningsdag) facebookpagina  en de website www.evenementenangerenstein.nl goed in de gaten voor meer detailinformatie over de festiviteiten en hoe je bijvoorbeeld kunt meedoen met de taartbakwedstrijd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Bekijk de disclaimer van deze website en het privacystatement.