Collectieve inkoopactie isolatie, je kunt nog meedoen!

Op 30 mei hebben wij vanuit Angerenstein Toekomstbestendig een succesvolle avond gehouden over isolatiemaatregelen en financiering daarvan. De presentaties kun je terugvinden via deze link: https://www.angerenstein-arnhem.nl/blog/informatieavond-duurzaamheid-30-mei/

Naar aanleiding hiervan willen we één of meerdere collectieve inkoopacties starten. We richten ons in eerste instantie op vloerisolatie, spouwisolatie en dubbelglas (HR++) Er zijn al 15 huishoudens die zich aangemeld hebben. Heb je ook interesse om mee te doen, stuur dan een mail naar angerenstein.toekomstbestendig@gmail.com en vermeld duidelijk waar je interesse naar uitgaat, dus vloerisolatie en /of spouwisolatie en / of dubbelglas.  Wij gaan er vervolgens mee aan de slag en verwachten in september zover te zijn dat aanbieders offertes kunnen uitbrengen.

Inspiratie event duurzame wijk – 18 september in Park Angerenstein

Samen met Duurzaam Paasberg organiseren wij weer een mooi event in ons park, zondag 18 september van 12.00 tot 16.00 uur. Er zijn kraampjes, workshops,  informatie en gezelligheid! Laat je informeren over hybride warmtepompen en zonnepanelen,  ruil plantjes of kleding, maak je eigen insectenhotel, geniet van gezonde hapjes, maak een proefrit in een elektrische auto en nog veel meer!

Noteer het vast in je agenda, het volledige programma komt ook in de wijkkrant die begin september verschijnt.

Groet, Angerenstein Toekomstbestendig