Alle info vindt u hier

Beste bewoner,

Graag nodigen wij je uit voor een thema-wijkavond over het verduurzamen van je woning. Afgelopen winter of de winter ervoor heb je gebruik gemaakt van een gratis warmtescan van je woning. Naar aanleiding daarvan organiseren wij een avond over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatieglas. Daarnaast gaan we in op de mogelijkheden voor subsidies en duurzame leningen. Deze avond is voor iedereen bedoeld die geinteresseerd is in de mogelijkheden de woning te verduurzamen

We hebben twee experts uitgenodigd die over isolatie en financiering praktische tips geven en je vragen daarover kunnen beantwoorden.

Aan het eind van de avond horen we graag of je concreet tot een bepaalde actie met betrekking tot verduurzaming van je woning over wilt gaan. Bij voldoende aanbod kunnen we dan een selectie maken van de beste leveranciers en offertes aanvragen voor meerdere woningen! Maar ook als je alleen interesse hebt in nuttige informatie over verduurzaming van je woning ben je natuurlijk van harte welkom.

Wanneer:     maandagavond 30 mei

Tijd:              van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.45) – na afloop een borreltje

Locatie:         Insula Dei – Velperweg 139, 6824 HK Arnhem –  (melden bij receptie ingang)

Aanmelden:  Stuur een mail naar angerenstein.toekomstbestendig@gmail.com

Graag tot maandagavond 30 mei!

Angerenstein Toekomstbestendig,

Werkgroep Energietransitie

 

Alle info vindt u hier