Vrijwaring 2

Gebruik van de site, is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden. Toegang tot en het gebruik van deze site betekent dat de gebruiker instemt met het onderstaande.

Definities

Site: website ‘Historie Angerenstein’ met domein www.angerenstein-arnhem.nl/historie en het media-archief op www.flickr.com van gebruikersnaam ‘angerenstein’
SWA: Stichting Wijkbelangen Angerenstein
Samenstellers: de werkgroep Historie van de SWA en ontwikkelaar(s) van de website (techniek en inhoud)

Voorwaarden

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele (financiële) schade, indirect dan wel direct, ten gevolge van de (on)mogelijkheid tot toegang en/of gebruik van de site, wordt door de samenstellers uitdrukkelijk afgewezen. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Er wordt geen enkele garantie of verklaring, noch uitdrukkelijk noch stilzwijgend, gegeven terzake van juistheid of volledigheid van de informatie welke op de site wordt gepubliceerd of waartoe via de site toegang toe wordt geboden. De samenstellers, alsmede het bestuur van de SWA, aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie en of aanbevelingen die op de site worden gepubliceerd of waartoe via de site toegang toe wordt geboden. Deze informatie en aanbevelingen kunnen zonder voorafgaande waarschuwing worden gewijzigd of verwijderd.

Alle op de site afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, waren- en dienstmerken zijn in eigendom, onder licentie of onder toestemming, bij de samenstellers en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De (intellectuele) eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot de site.

Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site voor niet-commerciële en/of privé-doeleinden te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of beschikbaar te stellen aan derden, zonder bronvermelding naar de site.
Gebruik voor commerciële doeleinden is alleen toegestaan na uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de samenstellers.

Verwijzingen of hyperlinks naar andere sites welke niet het eigendom zijn van de samenstellers of de SWA, zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. De samenstellers geven geen enkele garantie noch aanvaarden zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot van de inhoud van dergelijke sites.

2 thoughts on “Vrijwaring

 1. Reply Theo Brink mrt 5,2017 16:37

  Hoi, ik fietste vandaag door de Bernardlaan. Ik ben nl. op zoek naar een kunstwerk van Ab Diekerhof, muurreliefs bij het christelijk Lyceum. Ik heb de school inmiddels een mail gestuurd.

  Heel toevallig zag ik ook de sierstenen boven de portieken van de flats Bernardlaan en Lippe Biesterfeldstraat.
  Heel mooi.
  Na wat zoeken op internet vond ik ze ook in “het ommetje Angerenstein”.
  Weet u ook wie de kunstenaar van deze gevelstenen is?

  Dank en groet Theo Brink

  • Reply Joost van Aalst mrt 6,2017 10:01

   Beste Theo,

   We zijn er ook naar op zoek geweest, maar niets gevonden. Ik zal je een kopietje van de beschrijving van de flats uit de monumenteninventarisatie van de gemeente Arnhem sturen.
   Groeten
   Joost van Aalst

Leave a Reply

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.