Ons jaarlijks volleybaltoernooi welke stond gepland op zondag 19 juni is verplaatst naar zondag 4 september. We hopen dat de weergoden ons dan gunstig gezind zijn. We bouwen één of meerdere velden op zaterdagmiddag (vanaf 16.00 uur) al op, zodat je met jouw team op de zaterdagmiddag of -avond al in training kunt gaan.

Het toernooi wordt georganiseerd voor iedereen uit de wijk Angerenstein. Ook teams uit buurtwijken zijn welkom (Paasberg / Monnikenhuizen / Molenbeek e.d.). Dus zegt het voort.

Er kan worden ingeschreven per team. Mocht je echter geen team kunnen formeren, of er zelfs helemaal alleen voor staan, bel ons, dan kunnen we een combinatieteam samenstellen. Leuk om de buurt op die manier te leren kennen!

De teams zijn gemengd. Per team moeten er minimaal 2 vrouwen meedoen en de leeftijd is minimaal 13 jaar.

Het inschrijfgeld van 30 euro per team moet bij aanvang van het toernooi bij de wedstrijdleiding worden voldaan. Het toernooi duurt een groot deel van de dag: van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur.

Ter afsluiting zorgen wij voor een (gratis) hapje en een drankje. We hopen dat iedereen, eventueel met familie en vrienden, bij de finale komt kijken en ook komt naborrelen.

Na aanmelding krijgen jullie voor 2 september het wedstrijdschema toegestuurd.

Net als vorig jaar staat er voor de gasten, die willen meegenieten van de hapjes en de drankjes, een collectebus om een vrijwillige bijdrage te storten.

Wij hopen op een heel zonnige dag.

Graag tot ziens op het volleybaltoernooi.

Namens de organisatie:

Jolanthe Derksen,          Prümelaan 36
Jan-Willem Fokkema,      Beatrixstraat 30
Arnold Jansen,               Prümelaan 59
Jos Wolters,                  Beatrixstraat 8

———————————————————–

 

Aanmelding team wijkvolleybaltoernooi

 

Naam Team: 

 

Naam contactpersoon: 

 

@mail adres:

 

Adres:

 

telefoon:

———————————————————–

Aanmelden uiterlijk 28 augustus aanstaande per e-mail of via een ingevuld briefje in de bus bij:

Jos Wolters

Beatrixstraat 8
Tel.: 4454568
e-mail-adres: joswolters@zonnet.nl