Op 24 juni  vieren wij dat we 25 jaar bestaan. Op deze feestelijke dag zullen onderstaande activiteiten op het grote grasveld plaatsvinden of hier vandaan starten. Het zal niet te missen zijn, want wij zorgen voor een grote feesttent en muzikale omlijsting. De meeste activiteiten zijn vrij van aanmelding, behalve de vijfkamp en het eten.

12.15 – 14.30: Sprookjespark
Werkgroep kinderen tovert het park weer om tot een sprookjesachtige omgeving voor de jongste bewoners van onze wijk.

13.30 en 14.30: historische rondleidingen / puzzeltocht
Leer op een leuke manier onze wijk nog beter kennen onder begeleiding van de werkgroep Historie Angerenstein. Op bovenstaande twee tijdstippen start de rondleiding vanuit het park. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk.

14.00 – 16.00: vijfkamp
Bij welk team mag de felbegeerde Angerenstein-bokaal de komende vijf jaar op de schoorsteenmantel prijken? Schrijf je snel in via lustrumangerenstein@gmail.com

16.00 wijnproeverij
Voor de tweede keer wordt ‘Angerenwijn’ georganiseerd. De wijnproeverij waarin de deelnemers ieder een eigen fles wijn (prijsklasse 5 – 10 euro) meenemen waarover zij kort iets willen vertellen (wijnmaker, regio, druif, smaak, jaar). Voor tafels, brood en water wordt gezorgd. Een ongedwongen setting waarbij gezelligheid, kennismaken en wijn centraal staan. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk.

17.00 opening avondprogramma door bestuur SWA
Met een ‘natuurlijke’ verrassing van werkgroep Park en uitreiking van de Angerensteinbokaal

17.15 – 19.30: borrel en eten
Samen eten in ons park! Wil je te midden van ons mooie park genieten van een originele en heerlijke buitenkook beleving? Vind je het leuk om je kinderen (veilig) zelf o.a. marshmellows te laten roosteren? Vegetariërs in de familie? Geen probleem, voor elk wat wils. Schrijf je uiterlijk 9 juni in voor deze gezellige en lekkere eetactiviteit. Kijk voor inschrijfmogelijkheden in de flyer of wijkkrant.

19.00 – 20.00: kinderdisco
Kleine voetjes van de vloer

20.00 – 24.00: feestavond
Grote voetjes van de vloer

Zien wij u dan?
Bestuur SWA