Moes opent haar deuren in het nieuwe jaar

 
Het is een groot gemis volgens vele buurtbewoners van onze wijk “Velperweg e.o.”: een gezellige plek, waar we samen activiteiten kunnen organiseren en samen kunnen komen. Een fijne uitvalsbasis waar we terecht kunnen voor een kopje koffie en de krant, een workshop of een middag werken. Een mooie plek waar we kunnen vergaderen, rustig huiswerk maken, spelen met onze kinderen, buurtgenoten ontmoeten, plantjes kweken en elkaar kunnen helpen.

Goed nieuws: die plek komt eraan! In het oude Portierswachtershuisje van de voormalige Enka fabriek (Beeldhouwerstraat, tegenover de Jozef Sarto School), opent Stichting Moes Arnhem haar deuren in het nieuwe jaar. Een ontmoetplek waar een mengelMoes van mensen samenkomt. Een plek voor een verjaardagsfeestje, bijeenkomst of een lunch.

Moes maken we samen: op 15 december ontvangt ons ondernemende buurtinitiatief zónder winstoogmerk de sleutel van het huisje, en organiseren we op deze eerste avond een
Buurt Brainstorm om 19.30 uur
(inloop vanaf 19.00 uur) in het huisje: Hoe gaat het er hier uitzien? Wat moet hier gaan gebeuren? En met wie gaan we samenwerken? Jong en oud is welkom. Meld je wel even aan door een e-mail te sturen naar hallo@moesarnhem.com, zodat wij een plek voor jou kunnen vrijhouden.

In de weken na de brainstorm gaan we aan de slag om Moes de gezelligste plek van de buurt te maken. In het nieuwe jaar openen we officieel de deuren. Heb jij ideeën maar kun je er niet bij zijn op 15 december? Wil je meeklussen, meedoen, meehelpen? Of heb je spullen over die we misschien kunnen gebruiken? Stuur ons vooral een e-mail! Via instagram @Moesarnhem kun je ook alle ontwikkelingen op de voet volgen.

#durftevragen: zo zijn we nog op zoek naar *een penningmeester *een (jonge) vlogger *een vriezer *een aannemer *een (horecamedewerker voor 1 à 2 dagen per week *schildertalenten *buurtgenoten met groene vingers *kleine (duurzame) cateraars *en een hoop denkkracht, handjes en enthousiasme uit de buurt