UITNODIGING – Gratis filmvoorstelling onder de sterren op 22 september

‘Angerenstein Toekomstbestendig’, een groep van enthousiaste buurtbewoners, nodigt u uit voor een filmvoorstelling in ons park. Kom zaterdagavond 22 september a.s. naar de openluchtbioscoop in park Angerenstein en bekijk samen met je buren de film ‘Before the Flood‘. In de film laat Leonardo DiCaprio zien welke gevolgen klimaatverandering nu al heeft. Hij praat met wetenschappers en wereldleiders en doet verslag van de oorzaken van klimaatverandering en de mogelijke oplossingen.

Om 19:45 vertellen we kort waarom wij deze filmavond hebben georganiseerd en om 20:00 uur start de film. Neem een (tuin)stoel, een warm dekentje en wat lekkers te eten en te drinken mee. En natuurlijk je huisgenoten en je buren.

De filmvoorstelling is georganiseerd door buurtbewoners Jasper, Sanne, Hans, Rob en Anne-Marie. We willen graag samen met de buurt, met jullie dus, aan de slag om Angerenstein toekomstbestendig te maken. Hoe kunnen we bijvoorbeeld samen meer energie besparen, duurzame energie opwekken, onze tuinen vergroenen, verdroging en wateroverlast tegengaan?

Tot de 22e!