Foto’s zijn hier te vinden!

Koninginnedag!

Het belangrijkste ‘actiepunt’ tijdens de vergaderingen van de QueensCrew is het enige actiepunt waar we geen grip op hebben: het weer! En wat was dat dit jaar weer fijn geregeld voor ons. Met een plotselinge warme zonnige dag kan zo’n dag eigenlijk niet meer stuk. Het was dan ook een groot feest in het park: het lijkt een grotere opkomst dan ooit!

Als QueensCrew kunnen we zo’n dag slechts faciliteren en daar komt best wat bij kijken: al het materiaal en ingredienten moeten op het juiste moment op de juiste plaats zijn (en: daar nadien ook weer vandaan gehaald worden!). Dat gaat niet vanzelf en dankzij bereidwillige medewerking en vele handen is dat – vinden we zelf – weer aardig gelukt. De panna-veldjes die vorig jaar succesvol geintroduceerd zijn hebben weer veel belangstellingen gekregen en ook de pony’s waren er ‘zoals altijd’ bij.
Nieuw was de plantenruilmarkt die door de parkcommissie op een mooie plek werd neergezet en op de nodige belangstelling kon rekenen. Springkussens en ballenbad werden door de jongsten druk bezocht en de rij voor de schmink’kraam’ was zorgwekkend lang. Dat laatste gold af en toe ook voor de kraam met versnaperingen, waar aan het einde van de dag de beschikbare selectie sterk afnam…

Koninginnedag Angerenstein lijkt ondertussen enige lokale bekendheid te genieten, waardoor met name de vrijmarkt sterk groeiende is. Leuk, maar wel een punt van aandacht: dit jaar is alles – voorzover wij weten – in harmonie verlopen en was het gewoon gezellig, maar als het nog groter groeit moeten er wellicht (…) wat aanvullende maatregelen genomen worden. Zo wordt er regelmatig gevraagd of er toilletten zijn en het aantal geparkeerde auto’s is ook enorm.
Mocht u suggesties hebben, dan horen we die dus graag, zodat we daar voor het volgende jaar rekening mee kunnen houden (email) om het feest nog mooier te maken.

Met dank aan alle helpers voor de medewerking en vrijwillige inspanningen,

De QueensCrew