Nog enkele weken en dan is het weer zover: Koninginnedag!
Ook dit jaar zullen er ’s ochtends weer verschillende activiteiten worden georganiseerd in park Angerenstein.
Er is werkelijk van alles te doen, voor jong en oud. De festiviteiten beginnen om 10:30 uur.

Een deel van het veld wordt uiteraard weer vrijgelaten voor de rommelmarkt. Daar kunt u zelf uw eigen kleedje neerleggen voor het verkopen van allerlei zaken. En natuurlijk zijn er ook weer de kraampjes met terras voor het nuttigen van een kopje koffie, limonade, biertje enz. of een broodje knakworst. Het zou leuk zijn als u daarbij ook uw zelfgemaakte taart meebrengt!
Nieuw dit jaar is de hoedjeswedstrijd. In de loop van de dag zal namelijk het mooiste/leukste/meest originele hoofddeksel worden verkozen. Ook nieuw is het open podium: voor wie maar wil is er de mogelijkheid om het podium te betreden voor zingen, muziek maken, playbacken, dansen, etc.  Komt dat zien!

Voor de kleinsten is er weer de stempelkaart met allerlei spelletjes, schminken, ponyrijden, enz. En natuurlijk gaan we op het eind ook weer ballonnen oplaten. Maar voor de groteren is er ook van alles te doen, zoals: spijkerbroek hangen, darten en heuse panna-veldjes. Doe mee met een team en meld je aan voor het panna-toernooi!

Voor meer informatie, kijk regelmatig hier op de website. Daar vindt u meer details en kunt u het laatste nieuws over koniginnedag in het park volgen. Wellicht vindt u het leuk om dan een handje te helpen: heel erg van harte welkom! Meldt u zich dan (email) of gewoon persoonlijk bij de koninginnedag commissie.

Tot ziens op 30 april in het park!

De koninginnedag commissie (alias de ‘Queenscrew’)