Kamerkoor Novo Cantare is een Arnhems kamerkoor met een voorliefde voor klassiek repertoire van alle tijden. Het koor bestaat uit 20 tot 25 gevorderde amateurzangers en werkt aan concerten met een bijzondere programmering. Naast onze a capella concerten voeren we van tijd tot tijd een groot project uit met instrumentale begeleiding en solisten.

Uit onze plannen voor aankomende periode blijkt de diversiteit: zo doen we in juni mee aan Spijkerkwarts in Arnhem, waarbij muziek en theater samenkomen, in een samenwerking met Theater de Plaats en vele anderen. In augustus werken we samen met twee koren tijdens het Internationaal Orgelfestival te Nijmegen en in november staat het Requiem van Fauré centraal in een eigen concert. Voor verdere informatie over deze activiteiten verwijzen we naar de website, waarop ook de plannen voor de lange termijn staan vermeld, zoals een feestelijk Argentijns programma in 2012.

Kortom: alle reden om een keer te komen luisteren en meezingen!

Het koor staat onder leiding van een professionele en inspirerende dirigent, Frans van de Loo. We repeteren op woensdagavond in de Waalse Kerk in het centrum van Arnhem.

Enthousiaste zangers en zangeressen, vooral sopranen, tenoren en bassen, zijn van harte welkom. Bel voor informatie Lisé Nijman, 026-321 35 31 of bezoek onze website: www.novocantare.nl.

Novo Cantare 2010