De nieuwjaarsbijeenkomst en kerstboomverbranding begin januari gaan niet door.

Afgelopen dinsdag (17-11-20) zijn we weer toegesproken over de COVID-17 maatregelen die we in ons land moeten treffen. Een aantal sectoren mogen hun deuren weer openen, zoals musea, bioscopen en pretparken. De cijfers zijn nog steeds te hoog maar de trend is dalende en dat is positief. Het is helaas op dit moment nog onzeker of we met de kerstdagen met onze familie bij elkaar kunnen zijn in huiselijke sfeer.

Vanwege deze onzekerheid en de bijbehorende huidige strikte maatregelen hebben we besloten om de kerstboomverbranding en de nieuwjaarsbijeenkomst in onze wijk begin januari 2021 niet door te laten gaan. Normaliter zijn we al gestart met de voorbereidingen voor deze bijeenkomst maar dit is onder de huidige omstandigheden, met wat we nu weten niet te doen.

Er komt zeker een betere tijd om dit soort leuke activiteiten weer nieuw leven in te blazen en te genieten van de gezelligheid en het samen zijn. Voor nu eerst maar zorgen dat we gezond blijven, de zorg ontlasten en genieten van de feestdagen, met de familie bij elkaar zijn en tot rust komen.

Bestuur wijkvereniging Angerenstein