25jaarvlagEr valt wat te vieren in onze wijk !

Volgend jaar (2017) is het feest in onze mooie wijk. We vieren dat Stichting Wijkbelangen Angerenstein 25 jaar bestaat. Dat laten we niet zomaar voorbij gaan! Diverse werkgroepen zijn al bezig met een het opstellen van een leuk programma voor alle bewoners. We houden van diversiteit en dat zal ook tot uiting komen in het programma: historie, sport, muziek en natuurlijk gezellig met elkaar eten. Het krijgt allemaal de aandacht.

 

Save the date: zaterdag 24 juni 2017

Wil je je aanmelden als vrijwilliger of wil je met een bijdrage (muziek, toneel of iets anders) het feest extra glans geven, meld je dan bij de lustrumcommissie via lustrumangerenstein@gmail.com.

‘Zilveren feest in de natuur’

Het feest staat in het teken van de kleur zilver, de kleur van het getal 25 en we vieren dit feest natuurlijk in ons mooie park.

Iedereen uit de wijk die in 2017 iets met het getal 25 heeft, willen we op 24 juni extra in het zonnetje zetten. Word je volgend jaar 25, 50 of 75 jaar? Woon je op nummer 25 van jouw straat, laan of plein?  Heb je in 2017 een 25 jarig huwelijksfeest?  Woon je in volgend jaar 25 jaar in onze wijk? Schroom niet en geef het aan ons door!

Vijf tegen vijf

Het programma voor jong en oud wordt medio 2017 bekend gemaakt. Op deze lustrumdag willen we in ieder geval een actief programma organiseren waarbij je met jouw straat, breiclubje, bootcampteam, etc. van vijf personen ‘strijdt’ om de Angerensteinbokaal. Denken hierbij aan een wedstrijd in de sfeer van de vroegere zeskamp. Lopen, touwtrekken, oud Hollandse spellen, etc.  De aanmelding voor deze ‘vijf-tegen-vijf’ staat vanaf heden open. Meld je hiervoor snel aan want de inschrijving is beperkt. Je hoeft geen olympiër te zijn om toch mee te doen, we zorgen voor voldoende variatie!

Via de bekende kanalen zoals de wijkkrant, website, nieuwsbrief, Facebook en de wijk infoborden houden we jullie de komende periode verder op de hoogte over deze lustrumviering.

Aanmelden als vrijwilliger, een leuk idee voor een eigen bijdrage, ‘iets’ met 25 (in 2017) of meedoen met vijf-tegen-vijf? Mail ons op lustrumangerenstein@gmail.com

 

De lustrumcommissie

Stefan Honkoop, Paul Kanters, Els Janssen, werkgroep kinderen, Rex Franzen