Koningin Beatrix treedt af en Prins Willem Alexander wordt tot koning gekroond! Kom dit historische feit vieren in Park Angerenstein op 30 april 2013 van 11:00 uur tot 13:30 uur.

kroon
Deze bijzondere Koninginnedag willen we op iets andere wijze vieren dan de laatste jaren gebruikelijk was. Het blijft uiteraard een feestelijke gebeurtenis voor jong en oud met de succesnummers van voorgaande jaren, zoals springkussens, vrijmarkt, ballonnen en pony’ s. Echter, verkoop van koffie, bier en versnaperingen, oud Hollandsche spelen en de schminktent hebben plaatsgemaakt voor nieuwe activiteiten.

Nieuw dit jaar: een picknick, een wedstrijd voor de mooiste versierde fiets, een voetbaltoernooi en de mogelijkheid om gekroond te worden tot koning of koningin! Voor de beste versierde fietsen zijn prijzen te winnen: de 1e prijs is een vrijkaart voor 2 volwassenen en 2 kinderen voor Chimpie Champ!

Dit jaar geen verkoop van koffie, bier en versnaperingen. Neem daarom naast je spullen voor de vrijmarkt en je versierde fiets, ook een goed gevulde picknickmand mee voor weer een onvergetelijke Koninginnedag in het park! Denk er ook aan om iets mee te nemen om te  kunnen toasten!

Programma dinsdag 30 april:
11:00 uur: aanvang Koninginnedag in het park met springkussens, voetbaltoernooi, ponyrijden en start vrijmarkt (einde 13:30)
11:30 uur: verzamelen versierde fietsen bij de startboog voor een rondje door het park
11:45 uur: prijsuitreiking mooiste versierde fiets, 1e prijs is een vrijkaart voor 2 volwassenen en 2 kinderen voor Chimpie Champ!
13:30 uur: gezamenlijk toast op de nieuwe koning en loslaten van de ballonnen

Wil je meewerken als vrijwilliger of wil je sponsoren? Ben je DJ en wil je muziek draaien? Meld je dan aan! Ook zijn we op zoek naar fotografen. Stuur een e-mail naar: koninginnedaginhetpark@gmail.com.
Tot ziens op 30 april in Park Angerenstein!

Queens crew