De wandelwagensoos, wat is dat nou precies?

Het is een plek in Arnhem waar je als ouder samen met je baby of peuter heen kan. Je ontmoet hier andere ouders waar je gezellig mee kan kletsen en er staan activiteiten op het programma. De ene keer kun je bijvoorbeeld meedoen aan een workshop muziek maken, de andere keer is er een informatieve workshop over babygebaren. Naast de workshops is er tijd om koffie en thee te drinken terwijl de kinderen lekker spelen. Voor baby`s zijn er speelkleden en voor peuters is er een grote speelhoek met zelfs een ballentent.

Waarom heb je dit opgericht?

Toen ik zelf moeder was geworden (van Roosmarijn in april 2011) had ik heel erg de behoefte om ergens heen te gaan met mijn kind. Ik vond het fijn om met haar te wandelen in het park, maar had ook behoefte aan gezelligheid. Ik wist dat er in andere steden babycafés waren, maar in Arnhem was dat niet. Dus besloot ik zelf wat te organiseren. Ik begon met het maken van een mooie en duidelijke website, zodat mensen een goed beeld krijgen van wat het precies is.  De eerste bijeenkomsten waren in een horecalocatie maar na enkele maanden heeft de Wandelwagensoos  een eigen ruimte gekregen die heel kindvriendelijk is. Ik hoop dat het nog groter kan worden, misschien wel dat we elke dag open zijn.

Waarom zouden ouders naar de Wandelwagensoos komen?

Het programma is zeer afwisselend, met informatieve en actieve workshops of gewoon een koffie ochtend. Je hoeft geen lidmaatschap te betalen maar komt gewoon wanneer jij er zin in hebt. De ene bezoeker komt elke week wel een keertje, en de ander zie ik maar eens in de paar maanden. Daarbij is de sfeer altijd goed! De kinderen en de ouders vermaken zich uitstekend!

Waar en wanneer is het?

Maandag, woensdag en vrijdagochtend in Arnhem Noord: Leeuwensteinplein 1 (vlakbij de Velperweg)
Elke maandagochtend in de even weken in Arnhem Zuid: Croydonplein 388 (bij Kronenburg)
Meer informatie www.wandelwagensoos.nl