Kinderactiviteiten

Sint Maarten optocht 11 november

Geschreven op 5 november, 2017 door kinderen

Loop jij ook mee met de Sint Maarten optocht op zaterdag 11 november? Breng je (zelfgemaakte) lampion mee! De optocht start om 17.30u in de Irenestraat en loopt door het park de wijk in. Na de optocht zullen de kinderen op zoek gaan naar huizen waar ze aan mogen bellen om in ruil voor wat lekkers een Sint-Maartenslied te zingen.

Mogen de kinderen bij u aanbellen, zet dan vanaf 17.30u een brandende kaars duidelijk zichtbaar voor uw raam! Namens de kinderen van de wijk alvast hartelijk dank!

Bij slecht weer gaat het niet door. 

Griezeltocht 4 november

Geschreven op 6 oktober, 2017 door kinderen

Zit je in groep 6, 7 of 8 en ben je niet snel bang? Geef je dan op voor de Griezeltocht van Angerenstein! Meld je aan als groep (max. 6 pers.) of alleen (wij delen je in). Mail voor 29 oktober de naam/namen incl. leeftijd naar griezelangerenstein@gmail.com. Ieder groepje MOET begeleid worden door 2 volwassenen. Extra info volgt na aanmelding. Ingang Park Insula Dei, € 3 p.p.

Sprookjespark 24 juni | 12.15 -14.30u

Geschreven op 6 juni, 2017 door kinderen

Kom jij ook de natuurlijkste sprookjes beleven tijdens het Sprookjespark op zaterdag 24 juni in Park Angerenstein? Er zijn allerlei leuke spelletjes, knutselactiviteiten, een poppenkast en nog veel meer activiteiten voor de kleintjes uit de wijk!

Kosten 2,50 euro per kind.

Het sprookjespark is onderdeel van het lustrumfeest van de wijkvereniging.

 

Palmpasenoptocht zondag 9 april

Geschreven op 31 maart, 2017 door kinderen

De Palmpasenoptocht vertrekt bij mooi weer om 12.15 uur vanaf Villa Angerenstein naar Insula Dei. Bij regenachtig weer verzamelen we bij Insula Dei.
Let op: we starten dus vanaf een andere locatie!
Na de optocht en een rondje door de eetzaal van Insula Dei mogen de kinderen op zoek naar het gouden ei!
Neem je ook je (zelfgemaakte) palmpasenstok mee?

Deelname is gratis. 

Foto’s Kindercarnaval 2017

Geschreven op 27 maart, 2017 door kinderen

Bekijk hier de leukste foto’s van het Kindercarnaval op 22 februari 2017.

Kindercarnaval

Geschreven op 14 februari, 2017 door kinderen

Ook dit jaar vieren we weer kindercarnaval bij Restaurant de Kumpulan in Bronbeek (Velperweg 147)!

Met een prijsje voor de gekste, mooiste en origineelste outfit.

Entree € 2 per kind incl. chips en limonade. Papa en mama zijn ook welkom (liefst wel in carnavalskostuum ;)! Zij betalen voor hun eigen consumpties.

Komen jullie ook?!

Niet toegestaan: confetti of spuitserpentines.

Kindercarnaval wordt georganiseerd door de wijkverenigingen:
– Nieuw Monnikenhuizen
– Paasberg – Wellenstein

– Angerenstein

Kindercarnaval

 

Sint Maarten optocht 11 november

Geschreven op 4 november, 2016 door kinderen

Kom jij ook meelopen op 11 november met de Sint Maarten optocht? Breng je (zelfgemaakte) lampion mee! De optocht start om 17.30u in de Irenestraat en loopt door het park de wijk in. Na de optocht zullen de kinderen op zoek gaan naar huizen waar ze aan mogen bellen om in ruil voor wat lekkers een Sint-Maartenslied te zingen.sint-maarten-facebook-3-600-x-421

Mogen de kinderen bij u aanbellen, zet dan vanaf 17.30u een brandende kaars duidelijk zichtbaar voor uw raam! Namens de kinderen van de wijk alvast hartelijk dank!

Bij slecht weer gaat het niet door. 

Griezeltocht 5 november

Geschreven op 21 oktober, 2016 door swa

Zit je in groep 6, 7 of 8 en ben je niet snel bang? Geef je dan op voor de Griezeltocht van Angerenstein! Meld je aan als groep (max. 6 pers.) of alleen (wij delen je in). Mail voor 30 oktober de naam/namen incl. leeftijd naar griezelangerenstein@gmail.com. Ieder groepje MOET begeleid worden door 2 volwassenen. Extra info volgt na aanmelding. Ingang Park Insula Dei, € 3 p.p.

Griezeltocht

5 november 2016

Sprookjespark afgelast i.v.m. slechte weersverwachtingen

Geschreven op 11 juni, 2016 door kinderen

Helaas heeft de Werkgroep Kinderen moeten besluiten om het Sprookjespark morgen te annuleren i.v.m. de slechte weersvoorspellingen.

Sprookjespark def event-01-01 afgelast (600 x 337)

Kindercarnaval 11 februari

Geschreven op 27 januari, 2015 door swa

De kinderen uit Angerenstein, Nieuw Monnikenhuizen en Paasberg-Wellenstein mogen zich op 11 februari weer gezellig uitleven tijdens het Kindercarnaval in Kumpulan. Op onderstaande poster vind je meer informatie:

kindercarnaval