Festiviteiten

Sint Maarten optocht 11 november

Geschreven op 5 november, 2017 door kinderen

Loop jij ook mee met de Sint Maarten optocht op zaterdag 11 november? Breng je (zelfgemaakte) lampion mee! De optocht start om 17.30u in de Irenestraat en loopt door het park de wijk in. Na de optocht zullen de kinderen op zoek gaan naar huizen waar ze aan mogen bellen om in ruil voor wat lekkers een Sint-Maartenslied te zingen.

Mogen de kinderen bij u aanbellen, zet dan vanaf 17.30u een brandende kaars duidelijk zichtbaar voor uw raam! Namens de kinderen van de wijk alvast hartelijk dank!

Bij slecht weer gaat het niet door. 

Griezeltocht 4 november

Geschreven op 6 oktober, 2017 door kinderen

Zit je in groep 6, 7 of 8 en ben je niet snel bang? Geef je dan op voor de Griezeltocht van Angerenstein! Meld je aan als groep (max. 6 pers.) of alleen (wij delen je in). Mail voor 29 oktober de naam/namen incl. leeftijd naar griezelangerenstein@gmail.com. Ieder groepje MOET begeleid worden door 2 volwassenen. Extra info volgt na aanmelding. Ingang Park Insula Dei, € 3 p.p.

Wijkvolleybaltoernooi 3 september

Geschreven op 24 augustus, 2017 door swa

Op zondag 3 september vindt van 10.00-16.00 uur  weer het jaarlijks VOLLEYBALTOERNOOI plaats in park Angerenstein

 

  • Voor buurtbewoners uit Angerenstein en omliggende wijken.
  • Je kunt je inschrijven als team maar ook individueel!
  • Inschrijfgeld kun je bij aanvang van het toernooi voldoen.
  • Je hoeft geen sterspeler te zijn, het gaat om de gezelligheid!
  • We spelen met gemengde teams! Minimaal 2 dames per team.

We hopen op een gezellige en zonnige sportieve dag!

Schrijf jezelf of je team voor 27 augustus aanstaande in via f_pos@hotmail.com
Inschrijfgeld: individueel €5,- / team €30,-

 

Namens de organisatie

Mariel van Schuppen
Vincent Ribbert
Edwin de Geus
Femke Pos

Sprookjespark 24 juni | 12.15 -14.30u

Geschreven op 6 juni, 2017 door kinderen

Kom jij ook de natuurlijkste sprookjes beleven tijdens het Sprookjespark op zaterdag 24 juni in Park Angerenstein? Er zijn allerlei leuke spelletjes, knutselactiviteiten, een poppenkast en nog veel meer activiteiten voor de kleintjes uit de wijk!

Kosten 2,50 euro per kind.

Het sprookjespark is onderdeel van het lustrumfeest van de wijkvereniging.

 

Eten in het park – opgeven voor 10 juni

Geschreven op 5 juni, 2017 door swa

Samen eten in ons park!
Wil je te midden van ons mooie park genieten van een originele en heerlijke buitenkook beleving? Vind je het leuk om je kinderen (veilig) zelf o.a. marshmellows te laten roosteren? Vegetariërs in de familie? Geen probleem, voor elk wat wils. Schrijf je uiterlijk 10 juni in voor deze gezellige en lekkere eetactiviteit. Vooraf reserveren is noodzakelijk (en ter plekke niet mogelijk).

Inschrijven kan op twee manieren:
Via het strookje dat je vindt in de wijkkrant, de bezorgde flyer of hier. Inleveren kan met gepast geld in gesloten enveloppe op één van onderstaande adressen: Noord: De Goeijenlaan 58 (hoekhuis Irenestraat) | Midden: Karthuizerstraat 12 | Zuid: Van Limburg Stirumlaan 7. Je ontvangt van ons een bevestiging via e-mail.

of

Via een e-mail naar lustrumangerenstein@gmail.com. Vermeld je naam, 06-nummer, aantal volwassenen, kinderen 3-12 jr en/of kinderen 0-2 jaar. Je ontvangt van ons via whatsapp of sms een iDEAL hyperlink (afkomstig van SWA, 06-*****562). Ná betaling –uiterlijk 10 juni- is je inschrijving definitief. Je ontvangt van ons een bevestiging via e-mail.

Vijfkamp – wie wint de Angerensteinbokaal?

Geschreven op 5 juni, 2017 door swa

Tijdens het wijkfeest wordt in een VIJFKAMP gestreden om de eerste ANGERENSTEINBOKAAL

Doen jullie mee?
Op de lustrumdag zal er—bij voldoende animo- van 14.00-16.00 uur een actief programma worden georganiseerd. Denk hierbij aan de sfeer van de vroegere spelshow Zeskamp. Enkele voorbeelden: een echte bootcamp onder leiding van een regionale coryfee met estafette, skippy ballen, penalties nemen, sportmemory etc.
Strijd jij samen met jouw buren, jouw pleintje of een schoolclubje om de eerste Angerensteinbokaal?
Meld je uiterlijk 15 juni als team (max 10 personen per team) aan via lustrumangerenstein@gmail.com. Heb je niet voldoende teamleden? Meld je dan ook aan! We proberen je in te delen bij een ander team of een team samen te stellen. Deelname is gratis. Enne…. Je hoeft geen olympiër te zijn om toch mee te doen, we zorgen voor voldoende variatie!

Wijkfeest! Lustrumviering Angerenstein 24 juni

Geschreven op 5 juni, 2017 door swa

Op 24 juni  vieren wij dat we 25 jaar bestaan. Op deze feestelijke dag zullen onderstaande activiteiten op het grote grasveld plaatsvinden of hier vandaan starten. Het zal niet te missen zijn, want wij zorgen voor een grote feesttent en muzikale omlijsting. De meeste activiteiten zijn vrij van aanmelding, behalve de vijfkamp en het eten.

12.15 – 14.30: Sprookjespark
Werkgroep kinderen tovert het park weer om tot een sprookjesachtige omgeving voor de jongste bewoners van onze wijk.

13.30 en 14.30: historische rondleidingen / puzzeltocht
Leer op een leuke manier onze wijk nog beter kennen onder begeleiding van de werkgroep Historie Angerenstein. Op bovenstaande twee tijdstippen start de rondleiding vanuit het park. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk.

14.00 – 16.00: vijfkamp
Bij welk team mag de felbegeerde Angerenstein-bokaal de komende vijf jaar op de schoorsteenmantel prijken? Schrijf je snel in via lustrumangerenstein@gmail.com

16.00 wijnproeverij
Voor de tweede keer wordt ‘Angerenwijn’ georganiseerd. De wijnproeverij waarin de deelnemers ieder een eigen fles wijn (prijsklasse 5 – 10 euro) meenemen waarover zij kort iets willen vertellen (wijnmaker, regio, druif, smaak, jaar). Voor tafels, brood en water wordt gezorgd. Een ongedwongen setting waarbij gezelligheid, kennismaken en wijn centraal staan. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk.

17.00 opening avondprogramma door bestuur SWA
Met een ‘natuurlijke’ verrassing van werkgroep Park en uitreiking van de Angerensteinbokaal

17.15 – 19.30: borrel en eten
Samen eten in ons park! Wil je te midden van ons mooie park genieten van een originele en heerlijke buitenkook beleving? Vind je het leuk om je kinderen (veilig) zelf o.a. marshmellows te laten roosteren? Vegetariërs in de familie? Geen probleem, voor elk wat wils. Schrijf je uiterlijk 9 juni in voor deze gezellige en lekkere eetactiviteit. Kijk voor inschrijfmogelijkheden in de flyer of wijkkrant.

19.00 – 20.00: kinderdisco
Kleine voetjes van de vloer

20.00 – 24.00: feestavond
Grote voetjes van de vloer

Zien wij u dan?
Bestuur SWA

Koningsdag Angerenstein

Geschreven op 19 april, 2017 door swa

Klik hier voor de poster…

Koningsdag Angerenstein

Teamleden gezocht voor de organisatie van Koningsdag in het park 2017

Geschreven op 13 februari, 2017 door swa

Door verhuizing, drukte en vakantie van alle groepsleden die inmiddels jarenlang Koningsdag in park Angerenstein georganiseerd hebben, is het bestuur van de Stichting Wijkbelangen Angerenstein nu naarstig op zoek naar vrijwilligers die het stokje van dit team willen overnemen.

Heb je zin, tijd en gelegenheid om éénmalig (2017) of voor een aantal jaren Koningsdag te organiseren, meld je dan zo spoedig mogelijk bij de secretaris van de Stichting Wijkbelangen Angerenstein, Dirk Sietses.

Kerstboomverbranding 8 januari 2017

Geschreven op 10 januari, 2017 door swa

Het nieuwe jaar werd afgelopen zondag in park Angerenstein weer warm ingeluid tijdens de nieuwjaarsreceptie en kerstboomverbranding. Jeroen Gosse maakte hier prachtige foto’s van.

 

Meer foto’s vindt u hier: https://www.flickr.com/…/jeroengos…/albums/72157650672373624